top of page

Olen Mari Ervelä, Itä-Suomen yliopiston psykoterapeuttikoulutuksessa opiskeleva psykiatrinen sairaanhoitaja amk, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, haastavankäyttäytymisen kohtaamisen kouluttaja ja tuleva psyykkinen valmentaja.


Minulla on pitkä ja laaja-alainen työkokemus mielenterveystyöstä sekä aikuisten, että nuorten parissa. Olen toiminut erikoissairaanhoidossa psykiatrisena sairaanhoitajana yli 20 vuotta.
Potilastyön lisäksi koulutan työssäni erikoissairaanhoidossa henkilöstöä kohtaamaan haastavaa käytöstä ja fyysisen väliintulon taitoja. Minulla on kokemusta myös opetus- ja sosiaalialan henkilöstön kouluttamisesta haastavan käytöksen kohtaamisessa.


Tarjoan koulutuspsykoterapiaa, ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, psyykkistä valmennusta ja haastavan käyttäytymisen kohtaamisen koulutuksia. Persoonaltani olen rauhallinen, avoin, empaattinen ja suora. Työskentelyotteeni on asiakasta arvostava, lempeä, ratkaisukeskeinen ja voimavaralähtöinen. Minulle on tärkeää, että terapia ja valmennus tapaamisessa on turvallinen ja rauhallinen ilmapiiri, jossa vaikeidenkin tunteiden ja kokemusten tutkiminen yhdessä on mahdollista. Toivon, että vastaanotollani koet tulevasi
kohdatuksi ja kuulluksi juuri sellaisena kuin olet.


Liikunta eri muodoissaan on ollut harrastukseni jo lapsuudesta lähtien, kilpaurheiluakin olen saanut muutamassa lajissa elämäni aikana toteuttaa. Ihailen ja ihmettelen luontoa ja eläimiä, ulkoilu ja luonnossa liikkuminen on minulle tärkeä voimavara. Nautin uuden oppimisesta ja opiskelusta, ihmisten kohtaamisesta ja kaikenlaisista
vuorovaikutustilanteista.


Vastaanottoni sijaitsee viihtyisissä tiloissa Tampereen PMK-talossa osoitteessa: Erkkilänkatu 11 A 7. kerros (Cotone Hyvinvointi Oy:n tilat), 33100 Tampere. Otan asiakkaita vastaan myös etänä.

Mari Ervelä
mari-ervela-3.jpg

Olen Valviran hyväksymä laillistettu terveydenhuollon ammattilainen.

bottom of page